“Leef vanuit je gevoel en luister naar je lichaam……..
………maak daarbij gebruik van de kracht van je onderbewuste brein.”

Lange tijd probeerde ik alle ballen hoog te houden, maar had de energie niet meer.
Ik negeerde de lichamelijke signalen en vertrouwde niet meer op mijn gevoel en ging nog meer leven vanuit mijn hoofd.

Hallo. Wat fijn dat je de tijd neemt om mijn pagina te lezen. 

Eind 2015 werd ik onverwacht geconfronteerd met diverse vervelende gebeurtenissen, waardoor in korte tijd mijn ‘zekerheden’ wegvielen. De diagnose kanker, mijn scheiding en uiteindelijk verlies van mijn baan, hadden veel impact op mijn functioneren. Ik was niet meer in balans. Zowel fysiek als mentaal was de energie er niet en  ik was alle perspectief kwijt. Met behulp van de reguliere zorg, had ik de stijgende lijn weer gevonden. Ik ervaarde dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijn gezondheid en dat ik daar deels invloed op uit kon oefenen door daar zelf de regie in te nemen. Om deze regie te kunnen nemen, heb ik me verdiept in diverse hulpmethodes zoals Cognitieve gedragstherapie, NLP, EMDR, PMT, Mindfulness, PMA, Positief Denken, voeding, orthomoleculair, bewegen etc. Wat mij hierbij met name interesseerde was en is, hoe werkt de methode en waarom werkt de methode.

Ik ben Gerrald de Boer, 50+ jaar, energiek , vader van drie geweldige dochters en ik geniet weer van het leven.  Inmiddels ben ik als ervaringsdeskundige en gediplomeerd coach en stressoloog, een coaching praktijk gestart in Nieuwleusen, vlakbij Zwolle. Mensen ervaren mij als een nuchtere, intelligente, gedreven, sportieve, kritische, praktisch ingestelde en zorgzame man. Ik kan goed luisteren, observeren en analyseren.

Inmiddels heb ik ervaren dat mede het brein de motor is achter onze lichamelijke processen en dat hier dus ook de sleutel ligt voor algeheel herstel. De lichamelijke processen kunnen alleen goed verlopen als er geen tekorten zijn. Tekorten kunnen en zijn op vele gebieden als: inspanning, ontspanning, rust, voeding, zingeving etc. Op basis van deze kennis kan ik jou helpen om weer beter in balans te komen. Zoals ik blij ben dat ik destijds geholpen ben, zo help ik nu graag anderen.