Informatie:
Deze presentatie is leerzaam en gratis.                   Aanmelden Presentatie

Wat leer jij:
Tijdens deze presentatie ontdek jij welke keuzes je zelf eenvoudig kunt maken die helpend zijn voor jouw gezondheid en energiebalans. Ook kun je gratis advies krijgen over alle producten die je zelf al gebruikt of die je wilt gaan gebruiken.

Data & Locatie:

·      Donderdag 27 juni 19h30 locatie Nieuwleusen

 

 

Aanmelden kan via app: 06-282 179 05 of via onderstaande link.
Aanmelden Presentatie

 

Je eet wat je eet, omdat je weet wat je weet....

De invloed van voeding op je gezondheid.

Jouw gezondheid is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van voedingsstoffen. Gezonde voeding en goed werkende darmen zijn daarin de basis.

Eigenlijk is het heel simpel. Als je te weinig voedingsstoffen inneemt kun je ook te weinig voedingsstoffen opnemen en dat in combinatie met een verminderde werking van je darmen maakt het probleem nog groter.
Een langdurig tekort aan beschikbare voedingsstoffen resulteert altijd in klachten en of ziekten. 

Vaak moeten we eerst ziek worden voordat we ons dit realiseren. Een groot deel van de mensen ervaart geeneens darmklachten, maar andere vage klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, verzuring, artrose, fibromyalgie etc.

Pijnstillers kunnen dan wel een quick-fix lijken maar pakken de oorzaak niet aan en daarmee wordt er geen weg tot herstel ingeslagen. 

Terug naar de basis. En dat is met name gezonde voeding, maar ook beweging en rust en regelmaat. Met de huidige westerse leefstijl en zeker bij stress of als we andere topprestaties van onszelf verlangen, is het belangrijk om aan te vullen als er tekorten zijn met de juiste voedingsstoffen/supplementen te doen.
Ook als jij denkt goed gezond te eten, zal je vaak nog steeds bepaalde voedingsstoffen moeten aanvullen.
Denk eens aan het anti-stress mineraal magnesium. Tevens belangrijk voor onze hormonale balans. Maar ook vitamine D moeten wij aanvullen, want dat halen wij nauwelijks uit voeding en kunnen we alleen aanmaken als er voldoende zonkracht op onze huid komt. Vitamine D een essentiële vitamine voor ons immuunsysteem en dus bij bestrijding van virussen, maar ook weer voor de aanmaak van de (geluks)hormonen.


Maar er is zoveel keus in voeding en supplementen.
– Wat dan te kiezen?
– Waaraan herken je goede en slechte kwaliteit?
–  Hoe moet ik de etiketten lezen.

Weet je dat? Langdurige tekorten aan voedingsstoffen door tekorten door opname van voedingsstoffen altijd resulteert in klachten (mentaal en/of fysiek).

Weet je dat? Meer dan 90% van de supplementen op de markt synthetisch is en daarmee verzurend en/of belastend voor je lichaam.
Weet je dat? Je darmen jouw “hormoonfabriek” is en deze alleen je benodigde hormonen kan produceren als ze in goede conditie verkeren en over voldoende voedingstoffen beschikken.

Wil je hier meer over weten meld je dan aan. Aanmelden Presentatie